Een feestje kiezen

Zadenbolletjes  NIEUW!


Zaadjes hier, zaadjes daar, strooien maar! Met een beetje aarde
en een beetje water
en een tijdje later…
zien we iets verschijnen
groen en klein
bloemen in alle kleuren
da’s pas fijn!

We gaan in de weer met grond en héél veel zaadjes. We rollen kleine mini bolletjes, die we op verschillende manieren gaan versieren. Daarna stoppen we onze mooie zadenbolletjes in een zelfgemaakt doosje en als we gaan wandelen in het park of in het bos dan mogen ze mee!Kies dan een plekje tussen wat struikjes en plant daar je zadenbolletje. Als je na een tijdje teruggaat naar het park of het bos zie je daar de allermooiste bloemen staan.

Alleen jij weet dat je die daar stiekem hebt geplant. SSST niet verder vertellen!
vanaf 5jaar
13€ pp
duur 1.30u

Papier scheppen
 NIEUW!
Oud papier wordt weer nieuw! En niet zomaar nieuw hé! Jij maakt het helemaal zelf! Bij deze workshop leren we hoe ze vroeger papier schepten. We gaan ook enkele leuke variaties maken en we maken niet zomaar velletjes. Neen, wij maken velletjes die je in de grond stopt en die een eigen leven gaan leiden. Uit de zaadjes die wij mee verwerkten groeien nu kleurrijke bloemen of plantjes. Héél leuk als cadeautje of om op te sturen! Schrijf je snel in voor deze coole workshop!
Deze workshop is geschikt voor buiten!
Workshop vanaf 10 jaar
15 €/pp
duur 2u

Inpakken en weggeven! 


We worden even grafisch vormgevers. We ontwerpen zelf een stempel en snijden hem zelf uit. Daarna creëren we ons eigen inpakpapier, kaartjes, enveloppen,.... Mogelijkheden genoeg, nu we onze eigen stempel hebben. Deze pakjes zijn te mooi om uit te pakken!

Workshop vanaf 9jaar- ook voor volwassenen
Duur 2u
Prijs 15€/pers (BTW incl)

 Inpakken en weggeven – experimentele versie!

We worden even grafisch vormgevers. We ontwerpen zelf een stempel van allerlei materiaal dat voorhanden is en verzinnen een patroon. Hiermee creëren we ons eigen inpakpapier, kaartjes,enveloppen,.... Mogelijkheden genoeg, nu we onze eigen stempel hebben. Deze pakjes zijn te mooi om uit te pakken!

Workshop vanaf 9 jaar- ook voor volwassenen
Duur 2u
Prijs 15€/pers (BTW incl)

Dé ontwerper in jou komt naar boven!
 
Aan de hand van beeldmateriaal duiken we in een andere wereld. Een wereld waarin alles mogelijk is, alles kan. Hoe gekker hoe beter.

We bekijken afbeeldingen van voertuigen die reeds in Japan worden gebruikt, maar eveneens uit de stripwereld of beeldmateriaal van kunstenaars. Dit is onze inspiratie.
... Ik breng dozen, flessen, dekseltjes, plastiek, hout, stof, lintjes,lijm, verf,...mee waarmee we aan de slag gaan. Ik leer je een paar trucjes aan hoe we verschillende materialen kunnen verbinden. En dan is het aan jou! Ideaal voor jongens, maar natuurlijk ook voor coole meiden! We kunnen ook rond het thema zee werken ...
Workshop vanaf 8 jaar (graag helpende ouder ) - ideaal vanaf 10 jaar – ook voor volwassenen
duur 2u
15€/pers (BTW incl)

Cyberface NIEUW!
 
We zijn nu in het jaar 3045. De wereld ziet er helemaal anders uit. Veel zand en veel licht. Onze ogen zijn niet meer aangepast aan het felle licht van de 5 zonnen. Daarom zetten we een cyberface op. Een cool masker met allemaal topjes, draadjes, lampjes, speciale kijkers. Met een facetoog zien we nu ook de robidasters en de space-fly beter aankomen en kunnen we in de aanval gaan! Schrijf vlug in en kom meeknutselen – dan heb jij alvast dit laatste nieuwe snufje!
Ik breng mee een basis voor iedereen. Jij brengt mee: leuke spulletjes (kleine moeren, lampjes, drinkflesjes, klik-deksel,...) die je graag wil gebruiken en een hele hoop fantasie. Want dat kunnen we goed gebruiken!
Voor stoere jongens en meisjes vanaf 10 jaar.
15€ pp
duur 2u

Ingeblikt
 

We zoeken mooie foto's in boeken of oude tijdschriften of maken een blik met onze striphelden erop.Zo wordt een gewoon blik een échte blikvanger! Een workshop die in aanmerking komt voor alle leeftijden. Heel kleurrijk voor de kleinsten, hip en retro voor jongeren, romantisch voor de volwassenen. 
workshop vanaf 8jaar
13€ /pp
duur 1.30u

Mini robot  NIEUW!!!

 

In de nieuwe wereld hebben de kindjes allemaal een klein vriendje. Het is een mini-robotje.

Hij is zo schattig, knotsgek en bliept erop los. Bliepbliep, bliepbliep,...en bovendien rolt hij vanzelf verder! Heb jij er al eentje in huis? Heb jij al een naam voor je nieuwe vriendje? Noemt hij Blieb, Robi,... ? Kom mee een kleine vriendje knutselen! Het wordt robileuk!
Vanaf 6 jaar (graag een helpende ouder)
13€ /pp
duur 1.30u

 

Maskers voor deftige dames en chique heren!  NIEUW!
 

Joepie we gaan naar 't bal! Als hele chique dames en heren trekken we onze mooie baljurken aan of onze deftige kostuums. En natuurlijk mogen we ons mooie kapsel of hoge hoed niet vergeten. We kiezen de mooiste kleuren of bloemen uit en moeten snel aan de slag want anders komen we te laat op het bal. En waar laten we onze kleine vogeltjes? Die mogen gewoon mee in onze hoge hoed of in ons gekke kapsel!
vanaf 5 jaar
13€ pp
duur 1.30u

 

 

Friemelende frezels.

Die vogels toch. Ze lusten zo graag die zaadje die we juist gezaaid hebben. Of ze komen onze heerlijke aardbeien, kersen of besjes opeten. Een beetje mogen ze proeven, maar de andere besje zijn voor ons!We maken leuke friemel frezels, gekke beestjes die onze aardbeitjes beschermen. oooo wat zijn ze schattig. De frezels voelen zich goed in je tuintje, op je terrasje of in je kamer !
Workshop vanaf 6 jaar
Duur 1.30u.
Prijs 13€/pers (BTW incl)

 

Vrije vogelsNIEUW!
   
Heb je ze gezien tientallen kleurrijke vogels in de lucht of in het gras. Blauwe, groene, rode, gele,..met wapperende staartjes. Als ik goed luister kan ik ze zelfs horen zingen! Kom lekker mee knutselen en maak enkele leuke vogels die in je kamertje kunnen fladderen. Jij bepaald zelf welk kleurtje je geeft...kan je niet kiezen? Dan maak je gewoon eentje in alle kleuren van de regenboog!

Workshop vanaf 6 jaar – ook voor volwassenen
duur workshop 1.30u (ik voorzie nog 30 min om af te werken)
13€/pp BTW inclNostalgisch design  NIEUW!

 
Weet je nog die leuke oude paddenstoeltjes om te punikken of klosjesbreien?! Een en al nostalgie. We maken eerst zelf een eigen exemplaar en leren daarna hoe het moet.

Het wordt een gezellige namiddag. We genieten van de rust dat het punniken met zich meebrengt. Ja het heeft iets meditatiefs...of je kan er gezellig bij bijpraten. Héérlijk om samen te doen met een groepje vriendinnen!
We gaan naar huis met een moderne toepassing van dit punnik-werkje.
Benieuwd? Boek dan vlug een workshop.
Meebrengen: je lievelings (restjes) wol

Workshop vanaf 10 jaar – ook voor volwassenen

13€( Btw incl) /pp
duur 1.30u

 

Een feestelijke feestslinger

Tijdens dit feestjezal de feeststemming al in het atelier te voelen zijn. Alleen de kleurrijke restjes stof maken ons al vrolijk. Door een eenvoudige knooptechniek leren we de mooiste feestslingers te maken. De volgende verjaardagen zijn eens zo fijn met onze zelfgemaakte slingers.

Workshop vanaf 6 jaar – ook voor volwassenen
Duur 2u

13€/pp BTW incl
+5 € voor een slinger van 4 m/pp

 

Een vrolijke feestslinger

Afhankelijk van wat ik vind in de kringloopwinkels, kunnen we vrolijke feestslingers gaan maken. Dit kan een verrassende workshop worden...we bekijken wat we hebben, lintjes,koordjes, wol, bloemetjes, stofjes... laten onze fantasie werken...en... ik ben er zeker van dat er leuke resultaten zullen ontstaan!
Workshop vanaf 6 jaar – ook voor volwassenen
duur 2.30u
prijs 15€/pers (BTW incl)


Vlechtjes of een paardenstaart?

Ik breng mee: leuke lintjes, bloemen in allerlei kleurtjes, elastiekjes, de kleurrijkste pluimen, speldjes...en als we deze ingrediënten samenvoegen krijgen we de leukste haar-accessoires! ...toch eerder een workshop voor meisjes...
Workshop vanaf 10 jaar – ook voor volwassenen
duur workshop 1.30u
13€/pp BTW incl

 Plantjes in de lucht

We veranderen een gewoon blikje in een hangend mini-tuintje. Ik leer je een eenvoudige manier om ons blikje omhoog te hangen en daarna kan jij het versieren met papier, tape, tekst, glitters, gewoon zoals jij het graag wil!

Wie doet er mee?
Workshop vanaf 7jaar- ook voor volwassenen
duur workshop 2u
Prijs 13€/pers BTW incl

 


Kwetterende vogels

Alle deksels wat is al dat gekwetter? Dit vogeltje hoort thuis tussen al die echte mereltjes, meesjes, roodborstjes... Misschien worden ze wel verliefd op dit schatje!
Workshop vanaf 8jaar
Duur workshop 2u
Prijs 13€/pers (BTW incl)

Ini-mini huisje

Het doosje van de oude video-cassette wordt het hipste huisje voor je kleine vriendjes. We zoeken leuke papiertjes, meubeltjes, lampjes...een beetjes knippen, plakken en tekenen. We worden even échte architecten. En we gaan naar huis met een tof huisje. Klik toe en onze little-friends kunnen mee!
Workshop vanaf 8 jaar.
duur 2.30u.
Prijs 15€/pers (BTW incl.)

 

Coole T-shirt

Pronken met je zelf-ontworpen T-shirt! Super uniek! Niemand op héél de wereld heeft zo'n T-shirt als jij!

Je bedenkt en schetst een eenvoudige vorm. Dit kan een dier, een herkenbaar ding, een grillige fantasievorm...zijn. Van zodra je ontwerp op punt staat kan je met stofjes en de stikmachine aan de slag. Spannend!

Workshop vanaf 10 jaar.

Voorlopig max 6 kinderen (tenzij mama kan helpen en er extra stikmachines beschikbaar zijn).
duur workshop 3u
Prijs 20 €/pers BTW incl. 7€/ Nieuwe T-shirt -maten (eventueel kleuren) op voorhand doorgeven.

 

Hippe post!
     
Heb je het al gezien...die leuke vogeltjes, vlinders, bloemetjes en mooie foto's...zonde om weg te gooien. Wij gaan samen aan de slag en worden even grafische vormgevers. We zoeken en combineren met mooie motiefjes en geven hier en daar eens een stikseltje. Zo krijgen we hippe kaarten en leuke enveloppen. Want snail-mail is terug in! Wat is het fijn om zo eens een kaart thuis te krijgen! 

Workshop vanaf 7jaar- ook voor volwassenen
Duur 2u
Prijs 13€/pers (BTW incl)


Ini-mini-mooi

Design in al zijn eenvoud. We vertrekken van het materiaal dat voorhanden is. Met enkele eenvoudige ingrepen ontwerpen we een tof – mooi vaasje. Het wordt nog unieker doordat je het personaliseert. Ideale workshop op je event, huwelijk, feest, communie,...De bezoekers gaan naar huis met een kleine attentie die ze zelf ontwierpen. (Zolang de voorraad strekt!)
Workshop voor volwassenen

 

Hip en groen!
 

We creëren een toffe, hippe, modern plantenhangertje!

Je gaat naar huis met een uniek exemplaar want je pimpt en werkt hem af zoals jij het wil. Met leuke kleurtjes, een toffe tekening of een positief tekstje erop is hij helemaal klaar voor de lente.
Workshop vanaf 10jaar – ook voor volwassenen
Duur 2u
15€pp BTW incl

Macramé
 
...iets van vroeger...ja maar weer helemaal hip en hot!
Ik leer je terug de basisknopen aan en jij maakt zelf een hele leuke plantenhanger. Bovendien ook nog eens gerecycleerd. Door het blik en het ophangsysteem springt hij meteen in het oog.
Workshop vanaf 10jaar – ook voor volwassenen

Duur 2.30u
15€pp BTW incl

De aller-allerleukste knuffel NIEUW!

Ben je mama, papa, oma, opa, tante,meter,... en op zoek naar een toffe workshop om samen met je kind, kleinkind te doen? Dan is dit vast iets voor jullie! Eerst gaan we samen ontwerpen. We bedenken en tekenen een leuke knuffel. Vervolgens duiken we in de stofjes en zoeken de juiste kleuren bij elkaar. Met naald en draad zetten we alles aan elkaar. We gaan zelfs stukken stikken! Daarbij kunnen we zeker de hulp en kennis van de volwassenen gebruiken.

Het wordt een fijne namiddag voor jullie beiden! Zo'n knuffel die jullie samen maakte heeft écht niemand op de héle wereld!

Meebrengen: stoffenschaar, verschillende naalden, eventueel stikmachine

duur workshop – 4u
Duo workshop ouder-kind 25€ /duo
vragen – elk extra kind +5€.
Deze workshop kan voor kinderen vanaf 9 jaar

 

Lichtslinger NIEUW!
 
Een lichtslinger maakt elk feestje onvergetelijk! Deze lichtslinger die je zelf maakt, maakt je feestje pas echt af! Iedereen gaat naar huis met een unieke feestslinger omdat we telkens andere stukken van oude banners gebruiken. De een gaat voor harmonie, de ander kiest een allegaartje van kleuren...gewoon wat bij jou of jouw locatie past. Héérlijk om samen met vriendinnen te doen!

Een workshop voor volwassenen

duur workshop 2.30u
17€/pp BTW incl + ledlichtslinger 15€/pp


.

Hanging baskets  NIEUW!

zo noemen ze die manden om een plantjes in op te hangen.

Alleen deze keer kopen we hem niet, maar gaan zelf aan de slag. Het mooie hieraan is dat hij écht origineel is. Hij springt in het oog door zijn unieke, desing vorm. Doordat ieder een ander deel gebruikt van een oude banner zijn er nooit twee dezelfde! Héél leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om zelf te hebben. Gebruik je hem niet dan plooi je hem en berg je hem op! Lekker handig toch!

Een workshop voor volwassenen

duur workshop 2u
15€/pp BTW incl

 

De geheime zadenbrigade.

S
luit je aan bij “De geheime zaden brigade”!

Stiekem plantjes, bloemen en groenten zaaien, dat is onze missie! Zomaar in het park, de speeltuin of in de tuin van de buren. Alleen jij weet wie het deed!We ontwerpen hiervoor een speciale gordel met minizakjes, minivakjes en een notitieboekje met potlood. Daarin stoppen we de zaadjes die we stiekem gaan zaaien.We maken hem helemaal af met leuke kleurtjes en coole, hippe woorden.Eens gezaaid moeten we wel een beetje groei-geduld hebben, maar we gaan er in ieder geval plezier aan beleven! Die saaie wandelingen samen met je ouders worden nu super spannend en avontuurlijk!
vanaf 10jaar
15€ pp
duur 2u

PS deze workshops kan in combinatie met de plaatselijke zadenbib of imkers die zaden willen verspreiden.

 

© Copyright 2011- juwelen-enzo.com - kersnaastdetaart.be - puntenkomma.be - cellobouw.com
`