Feestlocaties

Zie je het niet zitten thuis aan de slag te gaan? Ziezo eco! werkt samen met enkele leuke locaties. Je kiest een leuke workshop bij Ziezo eco! en dan geef je de locatie door die jij graag wil huren. Dit kan via info@puntenkomma.be of 03/899 64 82 of de locaties die hieronder vermeld zijn.
Wees er snel bij en hou ook verschillende data in gedachten. Zo is de kans groter dat uw feestje kan doorgaan.

In de kijker: verjaardagsfeestjes voor volwassenen! Uniek, origineel en zoooo gezellig!

Vive la fleur
Een fijn, warm atelier in Londerzeel.
Bij deze locatie is het ook mogelijk om een verjaardagslijstje te maken voor de jarige. Want Viva la fleur is ook een heel leuk winkeltje. In dit winkeltje kan groot en klein wel wat vinden. Ik denk dan bvb aan knutselpaketten van Djeco, maar ook handgeschept papier, papier met leuke prints, masking tape, houten en kartonnen voorwerpen om te decoreren, acrylverf, kalkverf, décopatch papier, lijm, schildersdoeken, pailletten, materialen om zelf juwelen te maken, schrinkelpapier,  houten figuurtjes, ...om zelf creatief aan de slag te gaan!
Volwassenen worden betoverd door de fleurige woonaccessoires: kopjes, theepotten, kommetjes, borden, servetten, theehanddoeken, theelichtjes, dozen, ...
van Arte Bene, Bloomingville, Räder en Lilli’s loft.
Dit is meegenomen: de genodigden hoeven niet meer rond te bollen, maar vinden jouw leukste kadootje in dit gezellige winkeltje! Info klik hier
Een ruimte huren voor een verjaardagsfeestje kost 90€ en kan op woensdagnamiddag of zaterdagnamiddag. info klik hier

Artlekeno
Artlekeno is een locatie waar vele leuke workshops worden gegeven (oa van Ziezo eco!) en deze workshopruimte kan je ook huren.
Het is een grote ruimte voor een grotere groep. Het atelier is makkelijk bereikbaar! De inrichting is sober maar compleet.
Er zijn glazen en bordjes en bestek voor 20 personen en op aanvraag is er méér. Bijvoorbeeld: een popcorntoestel, een buttonaparaat, of een poppenkast.
De ruimte wordt versierd met slingers en ballonnen speciaal voor jou!
Deze ruimte kan je huren voor 20€/u. of er wordt een prijs op maat gemaakt. info klik hier


© Copyright 2011- juwelen-enzo.com - kersnaastdetaart.be - puntenkomma.be - cellobouw.com
`