Leuke adresjes

www.cellobouw.com
De website van mijn man Stijn van Aerschot.  Hier vindt u voorlopig een overzicht van de mooie dingen die Stijn creëert.
Cello's en unieke soudine's met zoveel liefde gemaakt dat je dat kunt horen!
Ga eens kijken op zijn website of facebookpagina!

www.kersnaastdetaart.be

Wij bakken ook de héérlijkste taartjes van de héle wereld! Biologisch, zonder geraffineerde suikers, ook een groot assortiment glutenvrij, lactosevrij en eivrij. Ga eens kijken op onze website of facebookpagina!


Vive la fleur
Bij Vive la fleur kan je veel leuke spulletjes vinden. Voor de creatievelingen onder ons, maar ook voor de kinderen. Van speciale papiersoorten,penselen, stempels, decopatch tot cadeautjes van oa Djego.
De mama's kunnen hun hartje ophalen bij de leuke hebbedingen voor het huis.
Daarnaast kan u bij Vive la fleur terecht voor een mooi aanbod van workshops voor groot en klein. Wij zijn zeer enthousiast.  Ga alvast eens een kijkje nemen www.vivelafleur.be of op hun facebookpagina.

Artlekeno
Arlekeno is een nieuw atelier in Aartselaar. Het is een mooie ruimte waar vele, fijne workshops doorgaan. Ziezo eco! atelier op pootjes werkt graag samen met Arlekeno. U kan zeker eens kijken in mijn agenda om een workshop te boeken die ik daar geef! Vlug inschrijven is de boodschap!
Je kan de lokatie ook huren voor verjaardagsfeestjes of andere gelegenheden. 

Ga eens kijken op de website of facebookpagina!

www. leysmedia.com

Tja, iedereen die een eigen onderneming opstart kan niet zonder een eigen website. Maar ik wist hier écht niets vanaf.  Ik had ideëen genoeg, maar hoe begin je daar in godsnaam aan?!
Leys Media had oor naar mijn wensen en liet mijn ideëen rollen en scrollen.  Wat uiteindelijk dit mooie resultaat opleverde!© Copyright 2011- juwelen-enzo.com - kersnaastdetaart.be - puntenkomma.be - cellobouw.com
`