Cosy friday afternoon aanbod

Cosy friday afternoon
Gezellige workshops voor volwassenen
vrijdagnamiddag 13-15.30u
met taart en koffie!
35€ pp
 
5 oktober Verrassend verpakt!
Met het eindejaar in zicht (tja, je kan er op tijd aan beginnen!) komt deze (Oooooo zo moooooie) verpakking zeker van pas. Je cadeautjes wordt een échte eyecatcher! Bovendien is je pakje bijzonder, want je hebt het eigenhandig gevouwen. Daarnaast leer ik je nog anderen toffe manieren om mooie cadeautjes te maken. Want het kan ook anders, veel milieuvriendelijker en héél origineel.
 
12 oktober Nostalgische blikvanger
Geniet jij ook van die nostalgische foto's van 'de tijd van toen'?
Vrouwen in hoepelrokken, mannen met petjes op in prachtig oude auto's, kinderen die op straat spelen, oude reclame... Héérlijk retro en romantisch! Bij Ziezo eco! verwerken we die oude prenten tot een unieke eyecatcher voor op je bureau of kast. Nu kan je voortaan elke dag wegdromen over andere tijden!
 
19 oktober Schitterende juwelen
Schitteren, stralen en pronken! Dat gaan we doen met onze originele design juwelen.
We verwerken oude banners, stofjes of kleine attribuutjes tot prachtige oorbellen, armbanden, schitterende broches, ringen of kettingen. Met enkele eenvoudige weetjes en trucjes kan je nadien ook thuis aan de slag. Deze unieke selfmade juwelen zullen zeker de aandacht trekken!
Meebrengen:
Je mag allerlei kleine spulletjes, dunne stofjes, kantjes, knoopjes,... meebrengen.
Accessoires zoals brochespelden, oorhangertjes, slotjes worden apart betaald.

26 oktober Hippe post!
Wat moet je nu met die stapel glossy tijdschriften? Allemaal uitgelezen, maar zonde om weg te gooien. Bij Ziezo eco! Leer ik je prachtige enveloppen vouwen en geef ik je tips om originele wenskaarten te ontwerpen. Makkelijk en heerlijk gezellig!

9 november Kleurrijke mandala
Een experimentele workshop. We gaan op zoek naar vormen en objecten die een mooie afdruk maken. Ik leer je ook hoe je makkelijk stempelkussens kan maken.
Met alle vondsten van de groep gaan we aan de slag en creëren prachtige mandala's die we op stof of op een tote bag stempelen.
Heb je zelf een kussensloop, tafelkleedje,tote bag,....dan mag je die zeker meebrengen.
Tote bag 3€
16 november Selfmade zakjes
Een handig pennenzakje, een schattig geldbeugeltje, een mooi brillenhoesje...De zakjes die we maken zijn origineel door de combinatie van twee uitersten. Een stukje plastic banner wordt afgewerkt met een nostalgische kruissteek. U hebt meteen een prachtig kado voor onder te kerstboom, want iedereen wil voortaan zo'n hip hebbeding.

30 november
Toffe T-shirts
We gaan in de weer met textielstiften, textielverf, stempels, applicatiestof...en een oude T-shirt. Ik reik je enkele creatieve tips aan en je gaat naar huis met een prachtige nieuwe, toffe T-shirt. Je staat versteld van het resultaat!
Jij brengt mee:
  1. Een of enkele (liefst oude) onbedrukte T-shirts die jou perfect passen.

    Of je kan een T-shirt meebrengen voor je kind of kleinkind

    Lange of korte mouwen kies je zelf.

  2. Oude katoenen kleren of stofjes met motiefjes waarin geknipt mag worden.

  3. Indien je zelf een stikmachine en naaibenodigdheden hebt, mag je die zeker meebrengen.

 
 
 
© Copyright 2011- juwelen-enzo.com - kersnaastdetaart.be - puntenkomma.be - cellobouw.com
`