Workshops volwassenen

Workshops voor volwassenen
 
Zaterdag 14 december Verrassend verpakt!
Met het eindejaar in zicht (tja, je kan er op tijd aan beginnen!) komt deze (Oooooo zo moooooie) verpakking zeker van pas. Je cadeautjes wordt een échte eyecatcher! Bovendien is je pakje bijzonder, want je hebt het eigenhandig gevouwen. Daarnaast leer ik je nog anderen toffe manieren om mooie cadeautjes te maken. Want het kan ook anders, veel milieuvriendelijker en héél origineel.
vrijdagnamiddag 13-15.30u
met taart en koffie!
35€ pp
 

zaterdag 19 januari Plantenhangers (macramé!) 30€
...iets van vroeger...ja maar weer helemaal hip en hot!
Ik leer je terug de basisknopen aan en jij maakt zelf een hele leuke plantenhanger. Heerlijk om te zeggen dat je dat zelf deed!

zaterdag26 januari Bedrukken van een tote bag 3

Een experimentele workshop. We gaan op zoek naar vormen en objecten die een mooie afdruk maken. Ik leer je ook hoe je makkelijk stempelkussens kan maken.

Met alle vondsten van de groep gaan we aan de slag en creëren prachtige mandala's die we op stof of op een tote bag stempelen. (een tote bag inbegrepen )

Heb je zelf een kussensloop, tafelkleedje,tote bag,....dan mag je die zeker meebrengen.

 

 

zaterdag 2 februari duo workshop knuffels maken

Eerst gaan we schetsen en zoeken naar de juiste vorm. Welke ogen? Hoe maken we het een beetje enger. Daarna zoeken we ons materiaal bij elkaar en gaan aan de slag met naald en draad, met textielstiften en verf. Wie maakt er de akeligste knuffel? Deze coole workshop is voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar in begeleiding van een ouder.

14-17u

40€/duo extra kind +15€

 

zaterdag 9 februari mini schoudertasje 30€

Soms is het leuk om eens niet die hele grote, overvolle, zware handtas mee te zeulen (is dit herkenbaar?). Maar waar laat je dan die GSM (of I-phone of...) toch steeds?

Wij maken een handig, hip zakje van oude banners. Juist groot genoeg voor jouw GSM. Let the party begin!

 

zaterdag 15 februari Hanging baskets 30€
zo noemen ze die manden om een plantjes in op te hangen.

Alleen deze keer kopen we hem niet, maar gaan zelf aan de slag. Het mooie hieraan is dat hij écht origineel is. Hij springt in het oog door zijn unieke, desing vorm. Doordat ieder een ander deel gebruikt van een oude banner zijn er nooit twee dezelfde! Héél leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om zelf te hebben. Gebruik je hem niet dan plooi je hem en berg je hem op! Lekker handig toch!


Schrijf hier in!


 
 
 
© Copyright 2011- juwelen-enzo.com - kersnaastdetaart.be - puntenkomma.be - cellobouw.com
`